Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

ANTALYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Hayatın her alanında varlığını hissettiğimiz değerli kadınlarımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde unutulmadı.

Güncelleme Tarihi: 10/03/2018

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim’i Prof.Dr. Bülent Adil Taşbaş ve hastane yönetimi hastanenin farklı birimlerinde hizmet vermekte olan kadınlarımızı yerinde ziyaret ederek beyaz gül dağıttı. Göstermiş oldukları sağlık hizmetlerinden dolayı çalışanlarına teşekkür eden Taşbaş güzel dileklerde bulunarak başarılarının devamını diledi.

2.jpg

4.jpg

5.jpg

Başhekim Taşbaş ;” Kadınlarımız sadece bir gün değil, her gün hatırlanmalıdır. Kadınlarımız en büyük mutluluklarımızın mimarı ve hayatımızın vazgeçilmez yapı taşlarıdır. Değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutlar,sağlıklı ve mutlu günler dilerim.” Dedi.

3.jpg