Sağlık çalışanları hemşireler gecesinde bir araya geldi.
07 Mayıs 2018

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Hemşireler Haftası kapsamında bir gece düzenledi. Olive Garden'da düzenlenen geceye ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş, hastane yönetimi, sağlık çalışanları, hemşireler ve aileleri katıldı.

Sağlık çalışanlarına moral ve motivasyon sağlamak amacıyla düzenlenen gecede davetliler canlı müzik eşliģinde gönüllerince eğlendi.Günün anlam ve önemine iliskin bir konuşma yapan Başhekim Prof. Dr
. Taşbaş , hastanenin gülen yüzü olan hemşirelerin, ‘Hemşireler Haftası'nı’ kutladı. Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş;”hemşirelik meslegi, büyük özveri ve fedakarlık istemektedir. Ekip çalışmasını ve el becerisini gerektirir. İnsan sevgisi olmayan kimse bu onurlu mesleği icra edemez. Göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm hemşirelerimizin gecesini kutlar ve iyi eğlenceler dilerim “ dedi.