Bakan Çavuşoğlu hastane yönetimini ziyaret etti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş ve hastane yönetimini ziyaret ederek hastanenin son durumu hakkında bilgi aldı

Bakan Çavuşoğlu hastane yönetimini ziyaret etti
Haber albümü için resme tıklayın

Bakan Çavuşoğlu hastane yönetimini ziyaret etti

DIŞİŞLERİ Bakanı Çavuşoğlu'na, Antalya Ak Parti Milletvekili Sena Nur Çelik, Antalya Ak Parti 16. Milletvekili Adayı  Hasan Kerem Ünsal,  Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu , Ak Parti  İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kiriş ve yönetim ekibi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ile Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr.  Burak Yuluğ eşlik etti. Hastane yönetimi ziyaret sırasında  yeni hizmet binasının hasta ve hasta yakınlarının   hizmete açılmasıyla birlikte göreve geldikleri günden itibaren yapılan sağlık hizmetlerini  ve ihtiyaçlarını belirten bir sunum gerçekleştirdi.
Dışişleri BakanıMevlüt Çavuşoğlu sunum sırasında yaptığı konuşmasında   göreve geldikleri günden itibaren  halka en iyi sağlık hizmetinin verilmesi için çalıştıklarını ve  en iyisi  için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Bakan Çavuşoğlu hastane yönetiminin talepleriyle  de  yakından ilgileneceğini sözlerine  ekledi.

22 Haz 2018 - 20:44 - Gündem

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

Çorum Haber