04 Eylül 2018

Antalya İl Sağlık Müdürlüğünden oluşan bir heyet, verimlilik rehberi kapsamında yerinde değerlendirme için hastanemizi ziyaret etti. Hastanemiz tıbbi ve idari birimlerimizin değerlendirme sonrasında, Başhekim Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş ve yönetimi ekibi ile bir araya gelen İl Sağlık Müdürlüğü heyeti istişarelerde bulundu. Değerlendirme sonucunda, İl Sağlık Müdürlüğü ekibi, yapılan hizmetler ve bazı uygulamaların Antalya bölgesinde sadece Alanya da uygulandığı için başhekim Prof. Dr. Taşbaş ve hastane yönetimine teşekkür etti. Ziyaret sonunda ise Prof. Dr. Taşbaş, başarıları için özveri ile çalışan yönetim ekibine, kalite ekibine ve tüm çalışanlarına teşekkür etti.

ziyaretdenet1.jpg