Alanya Alaadin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Jinekolojik Onkoloji Ameliyatları Yapılmaya Başlandı.
10 Mart 2018

Antalya Kamu Hastaneler Birliği’ne bağlı Alanya Alaadin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde rahim ağzı, rahim ve yumurtalık kanserlerinin cerrahi tedavisi yapılmaya başlandı. Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Dr. Tansel Çakır 1 hafta içerisinde 2 başarılı operasyon gerçekleştirdi. Kadın hastalıklarından dolayı

kanser tedavisi gören Eşşekadın Kıllı (43) üçüncü ameliyatını ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde oldu.
Hastane olarak kadın hastalıkları kanserlerinin ameliyatlarını yapmaya başladıklarını dile getiren Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Dr. Tansel Çakır; “Eşşekadın Kıllı, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyatını gerçekleştirdiğim ilk hastamdır. Yaklaşık 2 saat süren başarılı bir operasyonun ardından hastamızı servise aldık. Genel durumu iyi ve kendisini birkaç gün içinde taburcu edeceğiz. Hastalarımızı böyle mutlu ve sağlıklı gördüğümüzde çok mutlu oluyor, tüm yorgunluğumuzu unutuyoruz. Eşşekadın’ı taburcu ettikten sonra da rutin kontrolleri için kendisini takip edeceğiz. Tekrardan kendisine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.
Eşşekadın Kıllı; “Tavsiye üzerine doktorum Tansel bey’e muayene oldum. Durumumu anlattım. Kendisinin yaklaşımı benim tüm korkularımı aldı. Kendisine güvenmemi istedi. Tansel bey’in sayesinde emin ellerde olduğumu biliyordum. Gerek doktorumun, gerekse de hastane yönetimi ve sağlık çalışanlarının ilgisi beni çok mutlu etti. Kendimi şu an iyi hissediyorum. Doktorum sayesinde Antalya’ya gitmek yerine ameliyatımı Alanya’da oldum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan; hastane olarak güvenilir sağlık kadromuzla birlikte başarılı operasyonlara ve ilklere imza atmaya devam edeceğiz dedi. Dr. Tevfik Yazan; “Alanya Alaadin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ile Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında gerçekleşen ortak kullanım sözleşmesiyle birlikte sağlık çalışmalarımıza hız verdik. Her gün güçlenen sağlık kadromuzla birlikte hasta ve hasta yakınlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmaktayız. Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Dr. Tansel Çakır‘ın başarılı 2 operasyonu bizleri de sevindirmiştir. Kendisine görevinde başarılarının devamını dilerken, hastamıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

20424134_1049479741849605_1561587347805396676_o.jpg

20543775_1049479705182942_988772912819811266_o.jpg