Rus Eğitim ve Kültür Derneği yılbaşında hastanede tedavi gören çocukları ziyaret etti.
01 Ocak 2019

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara yeni yıl sürprizi. Rus Eğitim ve Kültür Derneği üyeleri Noel baba kostümü giyerek miniklere çeşitli hediyeler dağıttı.Çocuk Gelişim Uzmanı Duygu Duman Gezgin düzenlenen etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. Gezgin:” Yeni bir yıla merhaba derken birçok kurum ve kuruluşlar hastanemizde yatmakta olan çocuklarımızı yalnız bırakmadı. Bugünde Rus Eğitim ve Kültür Derneği ile birlikte çocuklarımız için bir araya geldik. Bu tür organizasyonlar özellikle hastane ortamında tedavi görmekte olan miniklerimize ayrı bir moral ve motivasyon kaynağı olmaktadır. Miniklerimiz için yapılan bu etkinliklere destek vermekteyiz. Emeği geçen teşekkür ederiz. Herkese sağlıklı mutlu bir yıl diliyoruz” diye konuştu. Rus Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Ekatetina Gündüz:” yeni bir yılın başlangıcında hasta çocuklarımızı yalnız bırakmak istemedik. Onların bu yeni başlangıcında yüzler gülsün mutlu olsunlar diye bir araya geldik. Sevginin ve mutluluğun dili, ırkı yoktur. Onları mutlu görünce bizlerde çok mutlu olduk. Yeni yılda herkese sağlık, mutluluk, şans ve barış dolu bir dünya diliyoruz dedi.”

rus derneği 1.jpg

rus derneği 2.jpg