Antalya Büyükşehir Belediyesinden hasta yakınlarına destek!
28 Ocak 2019

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere yapımına başladığı otel konforundaki sosyal tesisin inşaatı tamamlanarak hizmet vermeye başladı.
Şehir dışından Alanya’ya gelen ve ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatarak tedavi gören kalacak yeri olmayan hasta yakınlarının ücretsiz konaklayacağı Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesisi misafir kabulüne başlamıştır. 4 kattan oluşan, 24 odalı ve 50 kişi kapasiteli tesis 5 yıldızlı otel konforunda.

Tesiste, her biri 30 metrekare olan 2 kişilik konforlu odalarda mutfak nişi, banyo, 2 yatak, gardırop nişi, çekyat ve balkon yer alıyor. Ayrıca resepsiyon, lobi, idari birimler, restoran, jimnastik salonu ve her katta mescit bulunuyor. Hasta ve hasta yakınlarının rahatı için her şeyin düşünüldüğü tesiste 15 personel görev yapıyor. 7/24 esaslı hizmet verilecek tesiste gelen misafirlere sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri de ücretsiz olarak verilecek.

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 200 metre kuzeyinde (acil tarafında) bulunan tesisten, şehir dışından Alanya’ya gelen veya kalacak yeri olmayan hasta ve hasta yakınları ücretsiz olarak konaklayabilecek.

hastakanı2.jpg

hastakanı3.jpg