HASTANE YÖNETİMİ SAĞLIK ÇALIŞANLARININ BAYRAMINI KUTLADI.
01 Haziran 2019

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetim birimi Ramazan Bayramı öncesinde son mesai gününde sağlık çalışanlarını yalnız bırakmayarak onlarla bir araya geldi. Birlik ve beraberliği arttırmak ekip ruhunu hissettirmek adına çalışanlarıyla bir araya gelen hastane yönetimi çalışanların her birinin ayrı ayrı bayramını kutladı. Hastane Başhekim Vekili Uz. Dr. Mustafa Özgül sağlık çalışanlarımız bayramda da vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek adına mesaide dedi. Özgül: “Dini bayramların önemi toplumun kucaklaşması birlik ve beraberlik içinde olmalarını sağlamaktır. Birlik beraberlik hatırlandıkça, mutluluk ise paylaştıkça çoğalır. Bu doğrultuda bizler de sağlık çalışanlarımızla bir araya gelmek istedik. Özverili bir şekilde, ekip ruhuyla yirmi dört saat boyunca sağlık hizmeti vermekte olan, insan sağlığı için saniyelerle savaşan hatta kendi hayatından ödün veren bütün sağlıkçılarımızın, hasta ve hasta yakınlarımızın, herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı, mutlu yarınlar dileriz. “dedi.

bayram-2.jpg

bayram-3.jpg