LAKADAMYALI HASTANENİN RUHSAT BELGESİNİ HÜLÜR’DEN ALDI.
26 Eylül 2019

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür‘ü makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında hastanenin yapılandırılması ve yapmak istediği çalışmalar hakkında Dr. Ünal Hülür’e bilgi veren Prof. Dr. Lakadamyalı, birlikte sağlık alanında güzel işlere imza atacaklarına inandığını söyledi. Başhekim Lakadamyalı’ya ‘Hayırlı olsun’ diyen ve yeni görevinde başarı dileyen Antalya İl Sağlık Müdürü. Dr. Ünal Hülür, hizmet için geldikleri bu makamda ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. İl Sağlık Müdürü Dr. Hülür ziyaret sonunda, kesin kabulü tamamlanan ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin geçici ruhsat belgesini Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’ya takdim etti.