Antalya İl Sağlık Müdürlüğü heyeti Başhekimliğimizi ziyaret etti.
16 Ekim 2019

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uz. Dr.Mehmet Akdağ ile birlikte Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Sıdıka Birgül Yılmaz ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’yı ziyaret etti.Yapılan görüşmelerde ileriye dönük planlanan sağlık hizmetleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Sunulan hizmetler ve çalışmalar hakkında ziyaretçilere brifing veren Başhekim Prof. Dr. Lakadamyalı hastanenin ihtiyaç ve taleplerini Uz. Dr. Akdağ ile paylaştı. Brifing sonrası Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ve yönetim ekibiyle birlikte binayı gezen Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Akdağ ve Başkan Yardımcısı Yılmaz, yapılan çalışmaları ve projeleri yerinde inceleyerek dinledi. Uz.Dr. Mehmet Akdağ; Başhekim Prof. Dr. Lakadamyalı’nın bildirdiği ihtiyaç ve talepleri not aldıklarını en kısa sürede bu taleplerin yerine getirileceğinin sözünü verdi.

akdağ ziyaret1.jpg

akdağ ziyaret2.jpg