Türk Kızılay’ına sağlıkçılardan ve hasta yakınlarından tam destek
10 Mart 2018

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık çalışanları ve hasta yakınları Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu.
Kan ihtiyacı bulunan hastalara umut olmak isteyen hastane çalışanları, hasta ve hasta yakınları Kızılay’ın hastanenin giriş bölümünde kurduğu stanta başvuruda bulunarak kanını bağışladı. Kan Bağışçısı Sorgulama Formu'nu dolduran bağışçılara, kan vermelerinin ardından meyve suyu ve bisküvi ikram edildi. Türk Kızılay’ı sağlık çalışanları sabah 10.00’dan 17.30 ‘a kadar kan bağışlarını kabul etti. Kan bağışında duyarlılığı arttırarak farkındalık yaratmak adına düzenlenen bu organizasyona sağlık çalışanları ve hasta yakınları yoğun ilgi gösterdi.