HASTANEDE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
24 Aralık 2021

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Başhekimliğe Vekaleten Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Etli getirildi. Başhekim Vekili Mustafa Etli ve yönetim ekibi 2,5 yıl boyunca sunmuş olduğu sağlık hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’ya teşekkür ederek kendisine plaket ve çiçek taktim etti. Mevkilerin geçici dostlukların ve yapılan işlerin kalıcı olduğunu belirten Prof Dr.Lakadamyalı ,” Pandeminin yaşandığı bu zor dönemlerde hep birlikte güzel işlere imza attık. İnsana dokunan sağlık hizmeti vermeye devam ettik. Bütün hizmet ağının aksamadan devam etmesi adına gece gündüz çalışarak güzel işler ortaya koyan tüm sağlık çalışanlarına müteşekkirim. Bizler insanın en kıymetli varlığına yani canına hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu paha biçilemez bir şey. Bunun kıymetini hiçbir zaman unutmayalım. “diye konuştu.
Başhekim Vekili Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Etli, Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’ya hastaneye kazandırmış olduğu sağlık hizmetlerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.