Alanya Kent Konseyi Hastanemizi Ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 18/05/2018

Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş'ı makamın da ziyaret etti.
Nurhan Özcan, kent konseyi hakkında ve yapmış oldukları çalışmalar hakkında Prof. Dr. Taşbaş'a bilgi verdi.Başhekim Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş; “ben ve yönetimim vatandaşlarımızın yararına olacak her türlü çalışmaya ve birlikteliğe hazırız. Hastanemiz hakkında yapılabilecek her türlü fikre açığız. Bu nazik ziyaretinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. ”dedi.

alanya ketn.jpg