Festival boyunca sağlık hizmeti verildi.
29 Haziran 2018

Alanya Belediyesi’nin iskele meydanında düzenlemiş olduğu Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali 3 gün boyunca büyük coşkuyla kutlandı. Renkli anların yaşandığı festivalde ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi de bir stant kurarak vatandaşları hastanede verilen sağlık hizmetleri hakkında bilgilendirdi. Stantın ilk ziyaretçilerinden biri de Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel oldu. Sağlık çalışanları verilen hizmetlerin dışında organ bağışına da dikkati çekmek farkındalığı arttırmak adına broşürler dağıtarak halkı bilgilendirdi.7’den 70’e herkesin ilgi gösterdiği stantta 42 kişi organ bağışında bulundu. Standı ziyaret eden vatandaşların satürasyonu (kandaki oksijen doygunluğu ) ve nabızı kontrol edildi. Ayrıca tansiyonları ölçülen vatandaşa çeşitli ikramlarda bulunuldu. Hastane çalışanları minik ziyaretçilerini de unutmadı. Çocukların yüzleri istedikleri şekillerde sağlığa zarar vermeyen özel boyalarla rengarenk boyandı. Çocuklar Yüzlerindeki rengarenk boyalarla festival coşkusuna ayak uydurdu. Stantta sağlık çalışanlarını ziyaret eden Hastane Başhekimi Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş görev alan personele vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

festival 2.jpg

festival 3.jpg