ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, ziyaret turlarına devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 24/09/2018

öyledi. Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş : "Sivil Toplum Kuruluşlarımız başarılı çalışmaların ve projelerin hayata geçmesinde önemli rol oynamaktadır. Ben ve yönetim ekibimde yeniliklere açık ve daima ileriyi düşünen yönetim anlayışımızda Sivil Toplum Kuruluşlarımızın fikirlerini önemsemekte ve onların önerilerini dinlemekteyiz. Aldığımız güçle birlikte çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz”. dedi.
Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ise sağlık alanında yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini, sosyal projelerde yer almaktan onur duyacaklarını söyledi. Özcan; "Sağlık alanında yapılan çalışmalar herkes gibi bizleri de mutlu etmektedir. Alanya’mıza yakışır bir hizmet sunulduğu için sizlere teşekkür ediyorum ”diye konuştu.

kent konseyi.jpg