TV 82 ‘DEN BAŞHEKİME ZİYARET.

Güncelleme Tarihi: 18/09/2019

Mavi Ay Medya ve TV 82 Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gökçe ve ekibi ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni Başhekimi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Gökhan Gökçe, sağlık alanında yapılacak olan her türlü hizmete Mavi Ay Medya olarak yardıma hazır olduklarını dile getirdi.Sohbet ortamında geçen ziyarette Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı desteklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini sundu.

kanal 82.jpg