BAŞHEKİM LAKADAMYALI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR.

Güncelleme Tarihi: 19/09/2019

Akdeniz Belediyeler Birliği Eğitim Koordinatörü Nurettin Uludağ ve Alanya Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Kayacı ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’yı yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Uludağ: ”Alanya’nın sağlık alanında bir ivme kazanması için her türlü çalışmaya desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Prof. Dr. Lakadamyalı ise bu güvene layık olmak için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

nurettin uludağ1.jpg