SAĞLIK İLE İLGİLİ SORULARI YANITLADI.

Güncelleme Tarihi: 10/10/2019

Başhekim Prof.Dr. Hüseyin Lakadamyalı, Alanya Televizyonu ATV’de yer alan “Haber Masası” programında usta gazeteci Ahmet Tunç'un sağlık ile ilgili sorularına canlı yayında cevap verdi. Alanya’da sağlığın ele alındığı program sonunda Prof. Dr. Lakadamyalı basın mensuplarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.Güzel bir program olduğunu dile getiren Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı usta gazeteci Tunç’un nezdinde diğer basın mensuplarınada teşekkürlerini iletti.

CANLI YAYIN1.jpg

CANLI YAYIN3.jpg