HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR.

Güncelleme Tarihi: 14/10/2019

Kültür ve Turizm Bakan Danışmanı Hayri Çavuşoğlu ve Makine Mühendisi Murat Şeker, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret esnasında Hayri Çavuşoğlu ilçeye kazandırılacak her türlü sağlık hizmetine kendilerinin de gönülden destek vereceğini açıkladı. Başhekim Prof. Lakadamyalı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

hayri çavuşoğlu.jpg