ANTALYA KAMU SEN ŞUBE BAŞKANLARINDAN LAKADAMYALIYA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

Güncelleme Tarihi: 15/10/2019

Antalya Kamu Sen Şube Başkanları ve üyeleri ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yapılan görüşmede karşılıklı istişarelerde bulunarak sağlık çalışanlarının sorunlarına değinildi. Antalya Kamu Sen Şube Başkanları Prof. Dr. Lakadamyalı’ya görevinde başarılar dileyerek, sağlık alanında yapılan her türlü yenilik ve hizmet için desteğe hazır olduklarını ve sağlık çalışanlarının arkasında olduklarını da sözlerine ekledi.

kamusen.jpg