ALSİAD YÖNETİMİ BAŞHEKİMİ ZİYARET ETTİ.

Güncelleme Tarihi: 05/11/2019

Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği (ALSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tabaklar ve yönetimi ekibi göreve yeni atanan ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’yı makamında ziyaret ederek başarı diledi. Ziyaret esnasında Tabaklar, derneğin faaliyetleri ve üyelerinin sektörleri hakkında başhekim Prof. Dr. Lakadamyalı’ya bilgi verdi. Akın Tabaklar sağlık alanında yapılan her türlü hizmete kendilerinin de gönülden destek vereceğini sözlerine ekledi. Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ise ziyaretten dolayı son derece memnun olduğunu dile getirdi.

alsiad 2.jpg