LAKADAMYALI DİM’İN CANLI YAYIN KONUĞUYDU.

Güncelleme Tarihi: 10/12/2019

Başhekim Prof.Dr. Hüseyin Lakadamyalı, Dim TV’de yayınlanan “İğneli Fıçı” adlı programın canlı yayın konuğuydu. Küresel Gazeteciler Konseyi Kurucu Genel Başkanı ve Dim Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan usta gazeteci Mehmet Ali Dim’in sorularını yanıtlayan Prof.Dr. Lakadamyalı, halkın sağlıkla ilgili merak ettiği konulara bu programda yanıt verdi. Güzel bir yayın olduğunu dile getiren Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı usta gazeteci Mehmet Ali Dim’in nezdinde diğer basın mensuplarına da teşekkürlerini iletti.

dimtv1.jpg

dimtv4.jpg