BATI MUHTARLARI BAŞHEKİMLE BİR ARAYA GELDİ.

Güncelleme Tarihi: 18/12/2019

Alanya batı muhtarları, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’yı yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.Görüş alışverişinde bulunarak devam eden ziyarette; Başhekim Prof. Dr. Lakadamyalı ilerleyen süreçte hizmete girecek olan sağlık hizmetleri ve yeni yapılanma hakkında bilgi verdi. Gündemde ilçenin batısına yapılması planlanan sağlık tesisleri de vardı. Batı mahalle muhtarları daha sonra Başhekim Prof. Dr. Lakadamyalı’ya kendilerine karşı gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.

muhtarlar1.jpg

muhtarlar2.jpg