KORKMAZ VE EKİBİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

Güncelleme Tarihi: 19/12/2019

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Bilal Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yapılan görüşmede karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Kormaz, TÜRSAB Alanya Bölge Temsil Kurulu olarak yürüttükleri faaliyetler hakkında Başhekim Prof. Dr. Lakadamyalıya bilgi verdi. Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, Bilal Korkmaz ve ekibine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

korkmaz2.jpg