LAKADAMYALI’NIN EN SON DURAĞI SEMT POLİKLİNİKLERİ OLDU.

Güncelleme Tarihi: 20/12/2019

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, İlçede hizmet veren Semt Polikliniklerini yerinde ziyaret edip incelemelerde bulundu.Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, hastaneye bağlı ilçede hizmet veren sağlık tesislerinin son durumlarını yerinde inceledi. Göreve geldiği günden beri hızlı bir çalışma temposu içerisine giren Prof. Dr. Lakadamyalı kısa sürede koordinasyonu sağlayarak önemli işlere imza atmaya devam ediyor. Lakadamyalı, hastanenin Başmühendisi Senem Kasap ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Nurcan Akbaba ile birlikte Semt Polikliniklerinde fizibilite çalışması yaptı. Fiziki koşullarını, teknik donanım ve ekipmanlarını, çalışma alanlarını yerinde inceleyen ekip, yapılacak olan değişiklikleri not aldı. Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı; semt polikliniğinde hizmet veren sağlık personeli ve hekim arkadaşlarıyla da bir araya gelerek yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini dinledi. Hasta ve hasta yakınlarıyla da birebir konuşup onların görüş ve önerilerine başvurdu.Bölgedeki sağlık yatırımlarına dikkati çeken Hüseyin Lakadamyalı; ”Başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve bölge milletvekillerimiz sağlık hizmetlerinin yapılmasında bizlere yol göstermekte ve desteklemektedirler. Bizler de arkamıza aldığımız bu güç doğrultusunda vatandaşlarımıza en iyi ve en kaliteli sağlık hizmetini sunabilmek adına çalışmalarımızı yürütmekteyiz” diye konuştu.

1.jpeg

3.jpeg