2020 YILININ İLK BEBEKLERİ ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI.
01 Ocak 2020

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 2020 yılına merhaba diyen bebeklerin ilk ziyaretçileri; Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ve yönetim birimi, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve eşi Yıldız Yücel, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ak Parti Sağlık İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Çağlar oldu.Ayrı ayrı zaman dilimlerinde hastaneyi ziyaret eden Belediye Başkanı Yücel ve Ak Parti İlçe Başkanı Toklu'ya Prof. Dr.Lakadamyalı eşlik etti.Yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen 6 bebekle yakından ilgilenen Yıldız Yücel, yeni doğum yapan annelere Alanya Belediyesi'nin hazırladığı "hoş geldin bebek" hediye paketlerini takdim ederek minik bebeklere altın taktı. Mustafa Toklu da yılın ilk bebeklerinin dünyaya sağlıklı bir şekilde şansıyla birlikte gelmesini arzuladığını belirterek miniklere altın hediye etti. Adem Murat Yücel ve Mustafa Toklu daha sonra sağlık çalışanlarını da unutmayarak bu özel günde görevi başında hizmet veren sağlık çalışanlarını birimlerinde ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini sundu.

yenıyıl bebekleri1.jpeg

yenıyıl bebekleri2.jpeg