LAKADAMYALI'DAN KESGİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
12 Ağustos 2020

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ve Başhekim Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Etli ile Uz. Dr. Nadir Aldemir Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Koray Kesgin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Prof. Dr. Lakadamyalı; ziyaret esnasında hastanede bugüne kadar yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. Daha sonra Başsavcı Keskin'e yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulunarak ,başarılar diledi.

Başsavcı Keskin, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Alanya için her türlü fikre ve yeni projelere açık olduklarını ifade etti. Keskin daha sonra ilçeye sunmuş oldukları sağlık hizmetlerinden dolayı Başhekim Prof.Dr. Lakadamyalı ve sağlık çalışanlarına teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.