GÖĞÜS DOKTORLARI BAŞHEKİMLE BİRLİKTE HASTANE VİZİTİNDE

Güncelleme Tarihi: 14/08/2020

Koronavirüs önlemleri kapsamında Sağlık Bakanlığı'nın aldığı kararlara istinaden ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ile birlikte Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Aliye GamzeÇalış ve Seher Karakuş yataklı serviste hastaları birlikte vizit ederek karşılıklı istişarede bulundu.

Uz. Dr. Çalış ve Karakuş ALKÜ Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde sağlık hizmeti vermeye devam ettiklerini görevlerinin başında olduklarını ifade etti. Daha yapacak çok işlerinin olduğunu ve başarıyla sonlanacak mücadelerinin devam ettiğini ve bunu hastane yönetimiyle birlikte kazanacaklarını belirten hekimler:” Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı'nın da desteğiyle ortak paydada bütün hekim arkadaşlarımız ile birlikte hastalarımızın eski sağlığına kavuşmaları için mücadele veriyoruz. Poliklinik ve servis hizmetimiz kesintisiz olarak devam etmektedir” diye konuştu. Göğüs Uzmanları vatandaşlara bazı uyarılarda bulundu. ” Maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına kendiniz,yakınlarınız ve başkalarının sağlığı için lütfen uyunuz. Covid-19 ile mücadelemizi ancak hep birlikte başarabiliriz ”diyerek sözlerini noktaladı.