BAŞHEKİM LAKADAMYALI’DAN DİM’E BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ.

Güncelleme Tarihi: 19/08/2021

Dim Medyanın emektar isimlerinden biri olan ve muhasebe departmanında görev yapan Cüneyt Circi’nin ani ölümü üzerine ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ile Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Kaan Sağlam, Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı ve Dim Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim’e taziye ziyaretinde bulundu.  Başhekim Lakadamyalı , “Coronavirüse karşı verdiği mücadeleyi kaybeden ve Alanya Medyasının emektarlarından biri olan Cüneyt  Circi’nin ölümü bizleri de derinden üzmüştür. Tüm Alanya basın camiasına başsağlığı dileriz  “dedi.