TOKLU’DAN HASTANE YÖNETİMİNE YENİ YIL ZİYARETİ
04 Ocak 2022

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve ekibi Başhekim Vekili Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Etli ve hastane yönetimi yeni yılda ziyaret etti.
Özverili çalışmalarından dolayı hastane yönetimi takdir eden Mustafa Toklu,” Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanemizde gerçekleştirilen açık kalp ameliyatı, Türkiye de bir ilçe de yapılan ilk açık kalp ameliyatı olma unvanı ile tarihe geçmiştir. ALKÜ Eğitimi ve Araştırma Hastanemiz kendini her geçen gün geliştirerek emin adımlarla yükselişini sürdürecektir. Desteklerini hastanemizden hiçbir zaman eksik etmeyen başta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve Milletvekillerimiz olmak üzere emeği olan herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.
Başhekim Vekili Dr. Öğretim Üyesi nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.