Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşinden anlamlı ziyaret.
09 Mayıs 2018

Sosyal projelerde adından sıkça söz ettiren Ebru Türel “En Yeni Antalyalı” projesi kapsamında ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Servisini ziyaret etti. Ebru Türel ‘e ziyareti sırasında Hastane Başhekimi Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş, hastane yönetimi, Antalya ve Alanya Ak Parti kadın kolları yönetimi, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Sıdıka Birgül Yılmaz eşlik etti. Kentin en minik sakinlerine yönelik başlatılan proje kapsamında Ebru Türel ve ekibi , hastane yönetimiyle birlikte ailelerin mutluluklarına ortak oldu. Kadın doğum servisinde yatmakta olan ve dünyaya gözlerini açarak merhaba diyen minik bebekleri yerinde ziyaret eden Türel , ailelere yeni doğan seti hediye etti. Ebru Türel her bir hastayla yakından ilgilendi. Onlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadı.

Projenin mimarı olan 2 çcouk annesi Ebru Türel; “ Başka şehirlerden göç etmiş, başka ülkelerden gelmiş olabiliriz fakat sonuçta hepimiz Antalyalıyız. Kökenimizi farklı olarak adlandırmaktansa kendimizi artık Antalyalı olarak görmemiz gerekmektedir. Bu projede amacımız Antalyalılık bilincini yerleştirmek ve ailelerin sevinçlerine ortak olmaktır “ dedi.