LAKADAMYALI “BİR NEFES SAĞLIK” ADI ALTINDA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ.
18 Şubat 2020

Cemile Kuyumcu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Bir Nefes Sağlık" adı altında ödül gecesi düzenledi. Sağlık bölümü ağırlıklı öğrenci yetiştirilmesine katkı sağlayan Anadolu Lisesi’nin ödül törenine ; ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı , Alanya Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Elif Çelik Akçalıoğlu, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Okul Müdürü Mehmet Arslan, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Özen ve birçok davetli katıldı. Düzenlenen gecede katkılarından dolayı kurum adına plaket alan Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı günün anlam ve önemine binaen bir konuşma gerçekleştirdi. Prof. Dr. Lakadamyalı:” Geleceğimizin mimarları olan çocuklarımız için bugün bir araya geldik. Hastanemizin lokomotiflerinden biri olan Cemile Kuyumcu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri hastanemizde staj yapmakta ve mesleklerini öğrenmektedirler. Bir nefes sağlık için birlikte yürüdüğüm güvenilir ve uzman kadromuzla, çocuklarımıza destek olmakta onların geleceğe hazırlanmasına katkı sağlamaktayız. Gençlere gelecek hayatları için şimdiden başarılar diliyorum” dedi.Okul Müdürü Mehmet Arslan ise Cemile Kuyumcu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ’si olarak yaptıkları çalışmalar ve başarılar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Arslan geceye katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara da desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaketlerini taktim etti. Tören daha sonra öğrencilerin düzenlemiş olduğu müzik gösterisi ve folklor gösterisi ile devam etti.