BAŞHEKİM KARAHAN’DAN YENİ ALANYA’YA ZİYARET
04 Kasım 2022

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan, bu yıl 55’inci kuruluş yıl dönümünü kutlayan Yeni Alanya Gazetesi’ni ziyaret etti. Karahan, ziyaret sırasında Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı ve Dim Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim’i ve Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC) Başkanı Ferit Kesen’le bir araya geldi. Başhekim Karahan’a ziyareti sırasında Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Kaan Sağlam da eşlik etti.
Ziyarette sağlıkta yeni yapılanma, eski hastane hizmet binasında gelinen son nokta, ilçeye kazandırılmak istenilen yeni branşlar, yeni sağlık hizmetleri, onkoloji ünitesi ve çizilen yeni yol haritası hakkında Dim’e bilgi veren Başhekim Karahan, Yeni Alanya Gazetesi’nin 55’inci yaşını kutladı. Ziyarette karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunuldu.