BAŞHEKİM KARAHAN’DAN BAŞSAVCI TEKİN’E ZİYARET
10 Kasım 2022

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan, ziyaret turlarına devam ediyor. Bu kapsamda Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin’i makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında karşılıklı istişarelerde bulunarak öncelikli yapılması gereken sağlık hizmetlerine değinildi. Alanya’nın sağlık alanında bir ivme kazanması için birlikteliğin önemini vurgulayan Doç. Dr. Oğuz Karahan, “Sağlık alanında bütün hizmetleri bir bütün olarak düşünüyor, değerlendiriyoruz. Sağlık çalışanlarımızın, hasta ve hasta yakınlarımızın memnuniyeti bizler için çok önemlidir. Yeniliklere açığız. Sizlerin de destekleri ile hastanemizi daha iyi yerlere taşıyacağımıza inancımız sonsuzdur” dedi.
Başsavcı Celal Tekin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.