BİLİM SANAT MERKEZİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI HAREKET!
08 Aralık 2022

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Alanya Bilim Sanat Merkezi öğrencileri, elleriyle yapmış oldukları oyuncakları Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatarak tedavi gören çocuklara hediye ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Alanya Bilim Sanat Merkezi Müdürü Gökhan Akçay ve öğretmenleri öğrencileriyle birlikte Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Öğr. Üyesi Anıl Gülcü’yü ziyaret etti.
Ziyaret esnasında Çocuk Servisini gezen heyet; Bilim Sanat Merkezi öğrencilerinin elleriyle yapmış olduğu oyuncakları tedavi gören öğrencilere hediye etti. Dr. Öğr. Üyesi Anıl Gülcü ekibe eşlik etti. Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ebeveynlerle öğrencilerin sağlık durumlarını görüşüp geçmiş olsun dileklerini sundu.
Günün anlam ve önemine binaen daha sonra Başhekim Vekili Dr. Öğr. Üyesi Anıl Gülcü’ye öğrencilerin yapmış olduğu Atatürk tablosu hediye edildi.