ALANYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE TIBBİ SEKRETERLER GÜNÜ KUTLANDI
08 Aralık 2022

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Tıbbi Sekreter personellerinin “ 29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler Günü “ konferans salonunda yapılan organizasyon ile kutlandı.
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetim ekibi Dünya Tıbbi Sekreterler Günü’nde çalışan tıbbi sekreterlerini unutmadı. Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Alper Öztürk burada yaptığı konuşmada, “Sağlık hizmetlerinin sunumunda hem nitelik hem de nicelik anlamında çok önemli bir rol üstlenen, büyük fedakârlık göstererek azimle çalışan tüm tıbbı sekreterlerimizin gününü kutluyorum. Sağlık hizmeti sunumunda hasta ve hasta yakınlarımız ilk önce tıbbi sekreterlerimizle iletişime geçmektedir. Hekimi hastayla buluşturan sizler sağlık hizmetinin önemli bir yapı taşını oluşturmaktasınız. Diye konuştu. Hastane yönetimi daha sonra görevi başında Acil Serviste hizmet veren tıbbi sekreterleri yerinde ziyaret ederek gününü kutladı.